Harry van de Laar (sr)

In 1980 afgestudeerd te Heerlen. Toen gaan werken bij Fysiotherapie Reuvers, waar ik in 1981 mede-eigenaar werd. Daarna eerst manuele therapie gaan studeren, methode van der Bijl. In 1983 afgestudeerd als manueeltherapeut. Daarna sportfysiotherapie gaan studeren. Waarvoor ik in 1990 afstudeerde.

In 1994, na 14 jaar bij Reuvers te hebben gewerkt, ben ik geheel zelfstandig een eigen praktijk begonnen. Eerst in de Eikstraat te Heerlen en later in combinatie met de praktijk te Vaesrade-Nuth. In 2007 heb ik de praktijk in de Eikstraat verlaten en vanaf toen alleen in Vaesrade actief gebleven. In al die jaren blijven specialiseren in o.a. diabetes behandelingen, shock wave en echografie.

In 2010 t/m 2011. Oncologie fysiotherapie gestudeerd. Afgestudeerd bij Avans te Breda, met stage-adres in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis te Amsterdam. Behandel vele mensen met kanker, waarbij we inspelen op de pijnklachten en het herstellen/onderhouden van de beweeglijkheid van het gehele lichaam. Vervolgcursussen gedaan in het begeleiden van mensen in de terminale fase.

De liefde voor het vak heb ik gelukkig aan mijn beide zonen kunnen overbrengen en zodoende kreeg in na jaren van alleen werken, vanaf 2014 medewerking van mijn oudste zoon en vanaf 2016 ook van mijn jongste zoon. Samen hebben we de praktijk uitgebreid waardoor wij nu ook de beschikking hebben over uitgebreide professionele trainingsapparatuur.